08 februari 2018

NK- Vlaams kamp. cross

Zaterdag 10/02  Appeldoorn NK indoor met de twins Petersen. Bereket zilver op de 3000m in 9.00.05 en Bezuayehu won de B reeks 1500m en loopt zondag de finale waar hij zoals zijn broer 2de eindigde in 4.07.52.

Gent IFAM indoor met Ine Hugaerts (57.55/400m), Sofie Van de Velde (61.18/400m) en Eline Rombouts (8.02/60m) .Lies Van de Voorde (2.21.53/800m)

Zondag 11/02    Rotselaar Vlaams kamp. veldlopen en ook crosscup met Tim VdV en Emma Vandeghinste als podium kandidaten?
 BK cross voor G atleten: een knappe 8 ste pl. van Robin Muys.
Bij de jeugdwedstrijden een knappe 2de plaats voor Louis Van Houtven bij de 2de jaars pup. en een 3de plaats voor Matthias De Belder en zij stonden op het podium zo fier als een gieter.
Cad. Emma Vandeghinste liep een ganse koers aan de leiding maar moest in de spurt het onderspit delven en behaalde zilver.
Junior Tim VdV liep solo  naar de Vlaamse titel (en Leeuwentrui), alsook de leiderstrui van de crosscup. Ook de eindwinst in de crosscup is binnen.

Dinsd.-woensd 13-14/02   Val Turbo stage te Leuven met Emma Vandeghinste en Tim Van de Velde.