17 juli 2019

EK U 20 Boras - atletiek verslag Vakantie nr 3

Vrijdag 19/07: in het Zweedse Boras met Tim Van de Velde bij de 3000m steeple waar hij Europese lijst aanvoerder is van de 29 ingeschreven atleten.
Reeksen vrijdag 19/07 om 11u. Tim won zijn reeks in 9.03.64 en loopt zondag de finale om  15u54.
Het was een wat raare koers van Tim die eerst voorsprong nam en terug ingelopen werd.
Zondag Finale:wat een hoogtepunt van het seizoen moest worden is uitgedraaid op een grote ontgoocheling met een 10de plaats in 9.14.91.Het was ook in de reeksen al te zien dat hij niet in zijn beste doen was en in de finale was hij helemaal "leeg" zegde hij aan de telefoon.

Opmerkelijk ook is dat Tim sinds hij scholier is hij geen enkele selectie miste en Europees kampioen U 18 werd.

Zaterdag 20/07 Heusden Zolder / Nacht van de atletiek . Met een select Duffelse groep atleetjes en en anderen. het zal weer een lange en late dag worden.
Na een fikse regenbui won benjamin Senne Hertoghs de 600m in 1.47.68 en dat is een verbetering met 7 sec. van zijn eigen clubrecord.

Alsook Aartselaar open meeting .Joren Rypens 57.39/400m.

Selectie  Memoriaal Van Damme Voorprogramma.