06 maart 2021

Maart 2021

Geen atletiekwedstrijden in maart en dat wil zeggen dat het winterseizoen is afgesloten dat er eigenlijk geen was, uitgezonderd voor elite atleten (indoor) en crossers (op uitnodiging). Alleen onze Tim Van de Velde kwam aan de start en dan nog met ongemakken. Bij het BK indoor 1500m pakte hij zilver maar op het BK cross haalde hij het einde niet. 

Ook geen enkele jeugdwedstrijd... Ook geen cross van Duffel (2020 en 2021). 

Ook onze trainingen moesten om de haverklap aangepast worden aan de soms niet sport minnende maatregelen. Gelukkig hebben wij trainers die ons trouw bleven en een dikke merci verdienen.

 De hangjongeren, die rond onze blokhut en afdak rondhangen, lieten hun afval telkens achter wat  moest opgekuist worden, plezant is anders. Zij horen niet thuis op een sportcentrum!!! En ook nu vandalen aan het werk aan  de "Mosterdput". De paaltjes van loopomlopen werden uitgetrokken en ook nog andere beschadigingen.

Wij hopen dat wij onze Borremans (1mei) en Classic (13 mei) meeting  kunnen inrichten en wij zijn op zoek naar medewerkers!!!!!!! om de nieuwe vorm van jeugdmeetings te kunnen inrichten en waar de club nieuw materiaal moest voor voor aankopen en dat in coronatijd waar elke € !!!!!!moet omgedraaid worden....Momenteel is er heel wat werk voor "atletiek.nu" te kunnen gebruiken op onze meetings. En ook om de nieuwe wedstrijdvorm kan- benj-onder de knie te krijgen. Webimars vliegen ons rond de oren.

10/03 Na zijn opgave op het BK cross met knieproblemen hervat Tim VdV de trainingen op vrijdag 13 /03 als prof atleet. Maar inmiddels terug out (17/03).

13/03 Een jaar corona pandemie hebben wij achter de rug... en nog zijn wij er niet vanaf, toch is er een lichtje in de duisternis. Nog even volhouden.

13/03 De VAL deelt mee dat al de geplande atletiekmeetings in APRIL afgevoerd worden. Dwz ook Beker van Vlaanderen pup. en min. en PK alle cat. waarvoor men een andere datum zoekt later in het zomerseizoen. Komen onze Borremans en Classic meetings ook op de wip te zitten? Gaan het micro meetings worden ?